Yurt genelinde tanıtım

Hitit Üniversitesi’nin yurt genelinde tanıtım seferberliği devam ediyor.

05 Ağustos 2018 Pazar 12:26
Yurt genelinde tanıtım

Hitit Üniversitesi’nin yurt genelinde tanıtım seferberliği devam ediyor.

Yapılan açıklamaya göre, 2011 yılından bu yana yoğun bir şekilde yapmış olduğu tanıtım etkinliklerini bu yıl da sürdüren Hitit Üniversitesi, “En Özel Devlet Üniversitesi” sloganıyla lise tanıtım günleri, ulusal ve uluslararası eğitim fuarlarına katılım, ulusal gazete ilanları, çeşitli televizyon ve radyo programları ile birlikte internet ortamı ve görsel medyada da tanıtım çalışmalarına imza attı.

Bu kapsamda son olarak, halen ilimizde yer alan billboardlar, çoğu büyükşehir olmak üzere pek çok ilde bulunan megalightlar, İstanbul’da Marmaray ve Açıkhava Reklamları ile bu şehirlerin en yoğun bölgelerinde görsel medya aracılığı ile tanıtım faaliyetleri yapılıyor.

Alanında uzman personelinin yapmış olduğu başarılı çalışmalar ve profesyonel bir ekip tarafından gerçekleştirilen etkin tanıtım faaliyetleri ile hedefine hızla ilerleyen Üniversite, hazırlamış olduğu birbirinden farklı görsel tasarımlar ile hedef kitle olan öğrencileri büyük Hitit Ailesinin öğrencisi olmaya davet etmektedir.

Bu vesileyle, üniversite öğrencisi adayı olan tüm önlisans ve lisans öğrenci adayları Hitit Üniversitesi’ne davet ediliyor.

Son Güncelleme: 05.08.2018 13:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165