Yüzler güldü

Çorum Belediyesi bin öğrenciye kışlık bot ve kaban yardımı yaptı.

25 Ekim 2018 Perşembe 17:25
Yüzler güldü

Çorum Belediyesi, okul idareleri tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi bin öğrenciye kışlık bot ve kaban yardımı yaptı.

Çorum Belediyesi Gıda Bankası bünyesinde yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara düzenli aralıklarla gıda ve giysi yardımı yaptıklarının altını çizen Belediye Başkanı Zeki Gül, “Rutin olarak yaptığımız yardımların haricinde başkaca kurumların tespit ettiği ihtiyaç sahibi bireylere ve ailelere de gerekli yardımlarımızı sürdürüyoruz. Okul müdürlüklerimiz tarafından tespit edilen maddi durumları iyi olmayan 1000 öğrencimize ulaştırılmak üzere okul müdürlerimize kışlık bot ve kaban yardımı yaptık. Kışlık giysileri mahalle muhtarlarımızla birlikte Milli Eğitim Müdürümüze teslim ettik” dedi.

HİÇBİR YAVRUMUZ MAHÇUP OLMASIN
Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini hayata geçirdiklerini belirten Gül, “Hiçbir yavrumuzun kışlık kıyafet alamayıp bundan dolayı arkadaşlarına karşı kendini mahcup hissetmesine gönlümüz razı gelmez” dedi.

Son Güncelleme: 25.10.2018 18:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165