Ziya Gökalp’te Aşure Günü

Ziya Gökalp İlkokulu’nda Aşure Günü etkinliği düzenlendi. Etkinliğe İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük...

18 Kasım 2014 Salı 09:59
 Ziya Gökalp’te Aşure Günü


Ziya Gökalp İlkokulu’nda Aşure Günü etkinliği düzenlendi. Etkinliğe İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Yahya Çoban ve Kadir Söngüt, Maarif Müfettişleri Başkanı İbrahim Kaban, Maarif Müfettişleri Başkan Yardımcısı Mustafa Beköz, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Özcan Kuşcu, ilimizde görev yapan okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.


Etkinliğe katılanlara, Okul Aile Birliği üyeleri ve gönüllü veliler tarafından hazırlanan aşure ile çeşitli ikramlarda bulunuldu.


Okul Müdürü Meltem Toker, toplumsal barış, dayanışma ve kardeşlik duygularının gelişmesine katkı sağlayan bu özel güne katılım sağlayan tüm konuklara ve emeği geçen tüm gönüllülere teşekkür etti.





Son Güncelleme: 18.11.2014 10:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.