40 kişiye istihdam fırsatı

Assitt Çağrı Merkezi'nde 40 kişilik işbaşı eğitim programı başlatılacak.

17 Ekim 2018 Çarşamba 21:48
40 kişiye istihdam fırsatı

Assitt Çağrı Merkezi ile Çorum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü 40 kişilik İşbaşı Eğitim Programı başlatmak üzere anlaştılar.

Çorum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ‘Aktif İşgücü Hizmetleri’ kapsamında kuruma kayıtlı işsizlerin mesleki deneyim edinmeleri ve teorik eğitimini aldıkları mesleklerde uygulamayı görmesi, çalışma ortamına uyumunun sağlanması amacıyla düzenlenen ‘İşbaşı Eğitim Programı’ uygulamalarına hızla devam ediyor.

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Şahan, yaptığı açıklamada, “Son olarak Assitt Çağrı Merkezi ile Çorum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü arasında yapılan protokol ile 40 kişi çalışma hayatına dâhil olacaklar.” dedi.

Yapılan açıklamaya göre, işbaşı eğitim programı 3-6 ay arasında uygulanıyor. Siber güvenlik, bulut bilişim, oyun geliştirme uzmanı ve kodlama gibi geleceğin ve çağın mesleklerinde 18-29 yaş arası gençler için eğitim süresi en fazla 9 ay yapılıyor. Katılımcılara günlük üzerinden zaruri gider ödeniyor.

Çorum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne istenildiği zaman başvuru yapılarak iş ve meslek danışmanlığı hizmetlerinden faydalanılabiliyor.

Son Güncelleme: 18.10.2018 11:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.