Ağbal, Vakıf Katılım yönetiminde

Eski Maliye Bakanı Cumhurbaşkanlığı Bütçe ve Strateji  Başkanı hemşehrimiz Naci Ağbal, Vakıf Katılım Yönetim Kurulu Üyesi oldu

19 Ekim 2018 Cuma 23:46
Ağbal, Vakıf Katılım yönetiminde

64. ve 65. Hükümetlerde Maliye Bakanlığı görevini üstlenen, halen Cumhurbaşkanlığı Bütçe ve Strateji  Başkanı olan hemşehrimiz Naci Ağbal ve bugüne kadar katılım bankacılığı sektöründe birçok kurumun üst yönetiminde aktif olarak bulunan, Hazine Müsteşarı olarak görev yapmış Osman Çelik, bundan böyle Vakıf Katılım’ın Yönetim Kurulu’nda yer alacak.

Vakıf Katılım’ın düzenlenen Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda iki yeni yönetim kurulu üyesinin ataması yapıldı. Vakıf Katılım Yönetim Kurulu Başkanı Öztürk Oran başkanlığında düzenlenen toplantıda, 64. ve 65. Hükümetlerde Maliye Bakanlığı görevini üstlenen Naci Ağbal’ın ve bugüne kadar katılım bankacılığı sektöründe birçok kurumun üst yönetiminde aktif olarak bulunan, Hazine Müsteşarı olarak görev yapmış olan Osman Çelik’in Yönetim Kurulu Üyeliklerine atamaları yapıldı.

Kaynak: Hürriyet/Bigpara

Son Güncelleme: 20.10.2018 00:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.