Ahi, Alim, Amir programı

Genç MÜSİAD “Ahi, Âlim, Amir” programı düzenleyecek

21 Aralık 2017 Perşembe 19:59
Ahi, Alim, Amir programı

Çorum Genç MÜSİAD Başkanı Ahmet Burak Boyraz ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül’ü ziyaret ederek düzenleyecekleri “Ahi, Âlim, Amir” programına davet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zeki Gül, gençlerin bu çağda, üretim yerine tüketime daha çok yöneldiğini belirterek “Gençlerimizin üretime katkı sağlama, üretimle ilgili bir organizasyonda bulunması beni son derece memnun etti. Genç Müsiad Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizin yaptığı tecrübe paylaşımı ve toplantılarının faydalı olacağına inanıyorum” dedi.  

Gül, “Gençlerimiz kentin yöneticileri ve kendilerine göre ağabey gördükleri kişilerle bir araya geliyorlar. Bizleri de böylesine güzel programa davet ettikleri için teşekkür ediyorum. İnşallah Çorum Belediyesi, Çorum Belediyespor, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak olması ve kentte sportif faaliyetlerin yapılmasının önemi konularını anlatmak üzere Genç MÜSİAD’ı ziyaret ederiz. Ülkesine, devletine, milletine ihanet etmeyen ve aynı zamanda ülkesine ve milletine çok büyük katkılar sağlayan kurum kuruluş ve gençlerin artmasını temenni ediyorum. Genç MÜSİAD yönetimine faaliyetlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Genç MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Ahmet Burak Boyraz da ziyarette yaptığı konuşmada, Belediye Başkan Yardımcımız ve Çorum Belediyespor Kulüp Başkanımız Zeki Gül’ü “Ahi, Alim, Amir” programımızda görmekten mutluluk duyacağız.”diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.