Anadolu Markaları Buluşuyor

Capital ve Ekonomist Dergileri Anadolu Markaları Çorum Buluşması düzenliyor.

20 Kasım 2018 Salı 18:59
Anadolu Markaları Buluşuyor

Capital ve Ekonomist Dergileri Anadolu Markaları Buluşması düzenliyor.

İstanbul’dan ve Çorum’dan önemli iş insanlarının konuşmacı olarak katılacağı buluşma olarak 27 Kasım 2018 Salı günü Çorum’da bir otelde gerçekleştirilecek.

‘Anadolu Markaları Buluşuyor Türkiye Yükseliyor’ başlıklı organizasyonun açış konuşmasını Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü M. Rauf Ateş yapacak.

İFS Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ergin Öztürk, ‘Dijital Trendler’ Çorum’dan çıkan glabal girişimci Sinpaş Holding yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik’in değerlendirmelerinin ardından ‘Çorum’a Yön Veren Markalar’ konulu panele geçilecek.

Ekonomist Dergisi Yayın Yönetmeni Talat Yeşiloğlu’nun moderatörlüğünde düzenlenecek oturumda, Ahlatcı Grup Başkanı Ahmet Ahlatcı, Bilsar A.Ş. Ceo’su Selman Bilal, Ece Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, Depart Genel Müdürü Cengiz Tiryakioğlu ve Kavukçu Grubu Ceo’su Avşin Kavukçu konuşacak.

Son Güncelleme: 21.11.2018 12:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165