Aşağı Sanayi'ye asfalt

Sanayi'de işler aksamasın diye bozulan yollar tamir ediliyor

26 Temmuz 2017 Çarşamba 15:44
Aşağı Sanayi'ye asfalt


Aşağı Sanayi Sitesi’nin taşınacak olmasına rağmen esnafın işlerinin aksamaması için Tarım 
Caddesi’nde bozulan yollar tamir ediliyor.

Küçük Sanayi Sitesi ile Aşağı Sanayi’de yağmur suyu şebeke çalışmaları ve çeşitli nedenlerden dolayı bozulan yollar Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından onarılıyor.

Sanayide bozulan yolların tamir yapılması için Çorum Belediyesi’nden talepte bulunduklarını belirten Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun, bu talebe ivedilikle olumlu yanıt veren ve bu yıl içerisinde taşınacak olmasına karşın esnafın işlerinin aksamaması için Tarım Caddesi’nde asfalt tamir çalışması başlatan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye beraberinde Oda Yönetim Kurulu üyesi Kadir Akdağ ve bir grup esnafla birlikte teşekkür etti.

Başkan Külcü’nün bugüne kadar her zaman esnafın yanında olduğunu vurgulayan Uzun, “Başkanımızdan esnafımız için ne talep ettiysek geri çevrilmedik. Başkanımız Sayın Muzaffer Külcü esnaf dostu bir başkan olduğunu yine gösterdi. Kendisine sonsuz teşekkür ediyoruz. Bu arada otoparkçı esnafımızın da bazı sorunları mevcut. Bu sorunları da birlikte aşacağımıza inanıyorum” dedi.

Necmettin Uzun ayrıca, Aşağı Sanayi’de gerçekleştirilen asfalt tamir çalışmasının sanayinin taşınmayacağı anlamına gelmediğini dile getirerek, KSS’de yapımı devam eden önümüzdeki aylarda tamamlanması beklenen 450 işyerinin teslim edilmesiyle birlikte taşınma sürecinin başlayacağını sözlerine ekledi.



Son Güncelleme: 26.07.2017 15:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.