Aşağı Sanayi’ye yeni düzen

Çorum Belediyesi Aşağı Sanayi Sitesi’nde devam ederken atıl bulunan hurda araçlar sanayiye çekilecek

12 Ağustos 2018 Pazar 00:09
Aşağı Sanayi’ye yeni düzen

Çorum Belediyesi tarafından sanayide her ay düzenli olarak yapılan temizlik ve bakım çalışmaları geçtiğimiz hafta Aşağı Sanayi Sitesi’nde devam etti.

Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun, oda olarak esnafın hizmetinde olduklarını belirterek, “Sanayimizin daha yaşanabilir olması için esnaflara sağlıklı bir ortam sunan Belediye Başkanımız Sayın Zeki Gül başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

24 SAAT GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ

Esnaf ve sanatkarların dertlerine çözüm bulmak, sorunlarına neşter vurmak için 24 saat görev başında olduklarını belirten Uzun, sorun üretmeye değil, sorunların üstesinden gelmek için çaba gösterdiklerini ifade ederek, “Bu hususta Valimiz Necmeddin Kılıç,  Belediye Başkanımız Zeki Gül, Belediye Başkan Yardımcılarımız Turhan Candan, Ahmet Yabacıoğlu ve Alper Zahir, Emniyet Müdürümüz Murat Kolcu başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşların değerli yöneticileri bizlere her zaman destek oldular ve esnafımızı yalnız bırakmadılar. Kendilerine buradan sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

ATIL VAZİYETTEKİ HURDA ARAÇLAR KALDIRILACAK

Necmettin Uzun ayrıca, önümüzdeki günlerde Çorum Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü ile yapacakları ortak çalışmayla sanayi içerisinde atıl vaziyette bulunan hurda araçların odaya ait hurdalığa çekilerek, sanayiyi daha düzenli bir görünüme kavuşturacaklarını dile getirdi.

DUYARLI BİR BELEDİYE BAŞKANINA SAHİBİZ

Bu arada Çorum Belediyesi ekiplerinin KSS 4. Cadde ile 11. Cadde’nin kesiştiği bölgede yağmur sularının birikmesinden dolayı sorun yaşayan esnaf için alt yapı seferberliği başlattığını aktaran Uzun, “Esnafın şikayetlerini her zaman olduğu gibi yine ivedilikle çözen bir belediyemiz var. Esnaflar olarak duyarlı ve çalışkan bir Belediye Başkanına sahip olduğumuz için çok şanslıyız” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.