Berberlerde fiyat birliği

Çorum Berberler ve Kuaförler Odası fiyat birliği kararı aldı.

11 Ağustos 2018 Cumartesi 20:15
Berberlerde fiyat birliği

Çorum Berberler ve Kuaförler Odası fiyat birliği kararı aldı.

Oda Başkanı Mustafa Köse, haksız rekabetin önüne geçmek için üyelerle toplantı yaptıklarını ve belirledikleri fiyat tarifelerine uyacaklarını bildirdi.

Köse, yaptığı açıklamada berber ve kuaförlerin fiyat tarifeleri uygulamaları nedeniyle bazı oda üyelerinin şikayetçi olduğunu belirterek, yeniden fiyat birliğini sağlamak ve haksız rekabetleri önlemek için toplantı yaptıklarını söyledi.

Güzellik uzmanları, erkek ve bayan kuaförlerinin ortak hareket etme kararı aldıklarını belirten Köse, bundan sonra her berberde fiyatlar aynı olacak. Odamızın belirlediği tarifeleri uygulayacaklar.” dedi.

Son Güncelleme: 12.08.2018 19:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan 2018-08-12 14:36:10

üst limiti belirlersin isteyen üstüne çıkamaz.rekabet böyle korunur.fiyat kıranları cezalandırmak rekabet değil karteldir.ekmek mafyasımısınız?

banner165