Birlik mesajı

Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası mevlit okuttu

11 Aralık 2017 Pazartesi 01:50
Birlik mesajı

Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası, birlik ve beraberliği pekiştirmek ve geçmişte yaşamını kaybeden oda üyelerinin ruhu için mevlit okuttu. Kamyoncular Garajı ve Nakliyeciler Sitesindeki Mevlit yemeğine Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Yalçın Kılıç, Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, şoför ve nakliyeci esnafı ile çok sayıda kişi katıldı. Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, mevlit programına katılarak kendilerini yalnız bırakmayan tüm birlik yönetimi, esnaf odası başkan ve yönetim kurulu üyeleri, şoförler ile tüm esnaf ve sanatkârlara ayrı ayrı teşekkür etti. Şahin, ahrete intikal eden oda üyelerini yad etmek, hayır duası ile anmak ve ruhlarını şad etmek için bu Mevlid-i Şerif'i okuttuklarını ifade ederek "Bugün aramızda olmayan, hakkın rahmetine kavuşmuş sayısız esnaf ve sanatkarımız ile şoför esnafımız var. Onların ruhuna hediye ettiğimiz Mevlid-i Şerif okutma geleneğimiz, inşallah bundan sonra da güçlenerek devam edecek. Mevlidimize yoğun ilgi gösteren herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Konuşmasında “Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz günlerden geçiyoruz” diyen Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, “Çorum esnafı geçmişte olduğu gibi bugün de barış ve huzur ortamının bozulmasına asla müsaade etmeyecektir” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165