Biz mesajı aldık

Yağmaksan’dan savunma sanayi alanında yapılan girişimlere teşekkür geldi

17 Aralık 2017 Pazar 15:32
Biz mesajı aldık

Organize Sanayi Bölgesi’nde uzun yıllardır enerji, enerji aktarım ve dağıtım sahaları, raylı taşımacılık, otomotiv ve motor sanayi, tribün ve jeneratör sanayinde dünyanın ciddi markaları için üretim yapan Yağmaksan’dan savunma sanayi alanında yapılan girişimlere teşekkür geldi.

Yağmaksan Genel Müdürü Fatih Yağlı, “Ülkemizin ve şehrimizin gelişmesi, üretimimizin artması, daha fazla milli, daha fazla yerli olabilmek adına BMC firmasının Çorum ziyareti programını organize ederek sanayicimize ve şehrimize destek olan başta Sayın Valimiz Necmeddin Kılıç olmak üzere, milletvekillerimize, AK Parti İl Başkanımıza ve Ticaret ve Sanayi Odamızın kıymetli yöneticilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

DESTEK SİZDEN GAYRET BİZDEN

Çorum’da yapılan toplantı için gerekli mesajı aldıklarını açıklayan Yağlı, “Biz biliyoruz ki destek sizden gayret bizden olacak. Ülkemiz teknolojisinin gelişmesi, üretim kapasitemizin artması için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Herkes üzerine düşen görevi layıkıyla yaparsa Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşması daha kolay olacaktır. Teşvikler veren bir devletimiz var ise, bize düşen bu mesajı almaktır. Biz mesajı aldık ve daha fazla çalışıp daha fazla üretmeye söz veriyoruz. Allah hepimizin yolunu açık etsin. Gayretlerinden dolayı tekrar bütün yöneticilerimize, siyasilerimize ve büyüklerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.