BMC heyeti Çorum'a geliyor

BMC'den 6 kişilik heyet Çorum'a geliyor. Heyet Çorum'da makine sanayicileri ile toplantı yaparak, işletme ziyaretlerinde bulunacak.

08 Aralık 2017 Cuma 12:43
BMC heyeti Çorum'a geliyor

Çorum’un savunma sanayi konusundaki çalışmaları gittikçe ivme kazanıyor. Çorumlu sanayicilerin İzmir’de BMC Fabrikasına yaptıkları ziyaretin ardından BMC heyeti Çorum’a geliyor.

Çorum Valiliği’nden yapılan duyuruda BMC firmasından Yönetim Kurulu Üyesi Taha Yasin Öztürk başkanlığında 6 kişilik heyetin Çorum’a gelerek Çorum makine sektörü sanayicileri ile toplantı yapacağı bildirildi.

Açıklamaya göre, toplantı 11 Aralık Pazartesi günü saat 09.30’da Çorum Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirilecek. Yerli ve milli savunma sanayiine ürün/parça tedarik edilmesi amacını taşıyan toplantıda BMC Grubunun tanıtımı, satın alma süreçlerine ilişkin bilgilendirmenin ardından heyet işletme ziyaretleri yaparak ikili görüşmelerde bulunacak.  

2 günlük programın ikinci gününde ise işletme ziyaretlerini takiben, öğleden sonra Çorum Müzesi ve Hattuşa Gezisi ile program sona erecek.

Son Güncelleme: 08.12.2017 13:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.