Bulvar Yol'a Bakan desteği

Maliye Bakanı hemşehrimiz Naci Ağbal'dan, Karakeçili 23 nisan Kavşağı arasında açılacak 25 metrelik bulvar yola önemli destek geldi

21 Mart 2018 Çarşamba 00:51
Bulvar Yol'a Bakan desteği

Maliye Bakanı hemşehrimiz Naci Ağbal, Karakeçili Mahallesi 23 Nisan Kavşağı arasında açılacak 25 metre genişliğindeki bulvar gereken desteği vereceğini açıkladı.

AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Ahmet Sami Ceylan, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Vali Necmeddin Kılıç, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ ve Belediye Başkanı Zeki Gül, dün akşam Maliye Bakanı Naci Ağbal ile bir araya geldi.

Milletvekili Uslu’nun TBMM'deki odasında yapılan görüşmede, Bakan Ağbal’dan Çorum'u ilgilendiren iki konuda önemli destek alındı.

KARADAĞ'A GÖRÜŞMENİN DETAYINI SORDUK

Konuya ilişkin bilgi aldığımız AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Maliye Bakan Ağbal ile Çorum’un bazı sorunlarını görüştüklerini belirterek, yakın ilgi ve alakasına teşekkür etti.

Belediye Başkanı Zeki Gül’ün, Karakeçili Mahallesi 23 Nisan Kavşağı arasında alt yapı çalışmaları devam eden bağlantı yolu ile ilgili Maliye Bakanlığı’nı ilgilendiren bir kaç konuda destek istendiğini belirten Karadağ, Bakan Ağbal’ın gereken desteği vererek problemin çözülmesi hususunda ilgileneceğini söylediğini aktardı.

Bakan Ağbal ile Maliye Bakanlığı’na ait bazı hazine arazilerinin takas yoluyla devri ve değerlendirilmesi hususunun da  görüşüldüğünü belirten Karadağ, “Sayın Bakanımız konuya sıcak baktı. Hazine arazilerinin takas yoluyla devri ve arsa üretilerek vatandaşların istifadesine sunulması noktasında gereken katkı ve desteği sağlama sözü verdi." dedi.

Son Güncelleme: 22.03.2018 15:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
xıldo 2018-03-21 10:38:28

Allah, Mehmet Karadağ başkanıma güç kuvvet versin. Belediyemizin ve Çorumumuzun tüm sorunlarıyla çok yakından ilgileniyor. 2019'da Belediye Başkanı seçildiğinde konularına hakim olacaktır. Belediyeyi o zamana kadar çok daha iyi tanıyacaktır. 25 metrelik duble yol bunlardan sadece birisi. Diğer projelerde de Çorum'a büyük katkısı olacaktır. Yolun açık olsun başkanım.

Avatar
vatandaş 2018-03-21 08:17:58

bulvar yol dedigin 50metreden aşağı olmaz 25 lik yolu 8 senede acamadınız şimdi hava mı atıyorsunuz.