Çalık Holding ziyareti

Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Ahmet Çalık, Başkan Külcü'yü ziyaret etti

18 Ekim 2017 Çarşamba 17:37
Çalık Holding ziyareti

Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, Çorum Belediyesi’ni ziyaret etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün makamında gerçekleşen ziyarette Emekli Büyükelçi hemşehrimiz YEDAŞ Bölge Müdürü Rıdvan Aktürk, YEDAŞ İl Koordinatörü İlyas Akyol hazır bulundu. 
Ziyarette işadamı Çalık, Çorum’a yapılan yatırımlar hakkında Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye bilgi verdi.

ÇORUM'A EN İYİ HİZMETİ SUNACAĞIZ

Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, YEDAŞ olarak Çorum’a en iyi hizmetleri sunacaklarını söyledi.

Çorum YEDAŞ bölgesinde çok kıymetli bir il olduğunu dile getiren işadamı Çalık, Çalık grubu olarak Çorum’da çalışmaktan büyük memnuniyet duyduklarını söyledi. Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün de tecrübeli bir belediye başkanı dile getiren Külcü, “İş dünyasının temsilcileri gibi siyasetçilerimiz de ülkemize çok değerli hizmetler yapıyorsunuz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Çorum insan kalitesi olarak gelişmiş bir şehrimiz. Biz eskiden Çorum’u leblebisiyle tanırdık ama iyi girişimcileri var. Sizler gibi iyi siyaset adamları var. Hakkı bey gibi devlet adamları var. Çorum’da çok değerli işler yapıyorsunuz. İnşallah Çorum’a YEDAŞ olarak en iyi teknolojiyi en iyi hizmetleri sunarız. Bu YEDAŞ bölgesinde, dünyadaki en iyi inovatif uygulamaları gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki süreçte bölgemiz elektriği çok daha kaliteli bir şekilde alacaktır. Bir vatandaş olarak yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Baş Danışmanı eski Büyükelçi Hakkı Akil ise geçmişte kendi memleketine kamu görevlisi olarak gelirken şimdi ise özel sektör temsilcisi olarak geldiğini belirterek, “Çorum bölgesine ve operasyon yaptığımız 5 bölgeye son teknolojileri ve yenilikleri getirerek bölgede örnek bir şirket olmanın kıvancını yaşıyoruz. Bu yönde önemli adımlar attık. İnşallah bundan sonrada buradaki halkımıza en iyi hizmeti en hızlı şekilde götürürüz. Hep birlikte kamu özel sektör işbirliği ile ülkemize ve bölgemize her türlü hizmeti veririz. Bir Çorumlu olarak Çorum’u yakından takip ediyorum. Sizin buradaki çalışmalarınızla gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'de, Çalık Grubu’nun hem yapmış olduğu yatırımlar, hem de ülkeye sağlamış olduğu istihdamların olduğunu belirterek, “Gerek Türk Cumhuriyetleri ve Balkanlarda da istihdam ürettiği gibi ülkemizin bir nevi elçisi gibi oralarda bulunuyor olmanızda ülkemiz adına milletimiz adına çok büyük bir şans diye düşünüyorum. Dünyanın farklı yerlerinde yatırım yapan istihdam yapan birçok insan var. Zaman zaman yegane gayesi karlılık üzerine hareket etmekken ülkenin değerleriyle de örtüşen o değerleri sahiplenen duruşunuzla gerek grup olarak gerek şahsınız olarak gerçekten değerli diye düşünmekteyim. Bu anlamda da sizleri takdir ediyoruz. Ülkemizde bu kıymette bu bakış açısına sahip işadamlarının bürokratların, siyasetçilerin varlığı sayısı arttıkça ülkemizin hem büyümesi daha nitelikli ve kalıcı olacak. Uluslararası alandaki etkinliği de ağırlığı da farklı olacaktır” şeklinde konuştu.















Son Güncelleme: 18.10.2017 19:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Meraklı 2017-10-18 21:11:08

İşadamları Çorum’a ne işe geliyor. , kara yolu ile mi?!

Avatar
valdo 2017-10-19 08:38:03

biliriz yedaş'ın çalışmalarını hala çorum'un çoğu yeri kazılmış örtülmüş. hatta geçen haberde yolun ortasında direk vardı külcü bunları göremiyor demek ki. seni de ham yapacak inşaallah cumhurbaşkanımız külcü.