Çarşamba Pazarı bu hafta eski yerinde

Çarşamba Pazarı bu hafta eski yerinde kurulacak. Esnaf şimdiden hazırlıklara başladı.

21 Mayıs 2018 Pazartesi 15:12
Çarşamba Pazarı bu hafta eski yerinde

Çarşamba Pazarı bu hafta eski yerinde kurulacak.

Bir süredir geçici olarak Gülabibey Mahallesi Yenidoğan 4. Sokak’ta hizmet veren ve mahkeme kararıyla eski yerine tekrar kavuşan Çarşamba Pazarı esnafı, AHL Park Alışveriş Merkezi’nin hemen yanı başında bulunan eski alanda şimdiden hazırlıklara başladı.

Çorum Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz, pazarın bu haftadan itibaren eski yerinde kurulacağını söyleyerek, pazar yerinin asfaltlanmasında ve yer çizgilerinin çizilmesinden dolayı Belediye Başkanı Zeki Gül’e teşekkür etti.

Başkan Yılmaz ayrıca, tüm Çorumlu vatandaşları alışverişlerini rahatlıkla yapabilecekleri eski pazar yerine beklediklerini ifade ederek, pazarcı esnafına da hayırlı işler ve bol kazanç temenni etti.

PAZARCILAR GÜL'E MÜTEŞEKKİR

Belediye Başkanı Zeki Gül, Pazar yerinde incelemelerde bulundu.

Çarşamba Pazarını eski yerine taşımak için, pazar yerinde önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Zeki Gül: “Çarşamba Pazarının yerinde bazı çalışmalar yaptık. Burada asfaltlama, düzenleme ve çizgileme çalışmamızı tamamladık. Pazarcı esnafımıza burayı yeniden teslime edeceğiz. Bu haftadan itibaren başlamak üzere Çarşamba Pazarı artık eski yerinde kurulmaya devam edecek. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Başkan Zeki Gül’ün Pazar yerini inceleme esnasında yanına gelen pazarcı esnafı yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Zeki Gül’e teşekkür etti.

Son Güncelleme: 21.05.2018 18:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan 2018-05-21 17:46:18

millet rezil oluyordu yolun ortasında pazar mı olur?boştan yere millete eziyet ettiler