Çayda, kahvaltıda...

Halk Ekmek'ten yepyeni bir ürün. Leblebi tozlu ekmek artık sofralarımızda....

28 Kasım 2017 Salı 17:12
Çayda, kahvaltıda...

Belediye Başkan Yardımcısı BELTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yabacıoğlu, leblebi tozlu ekmeğin satışının başladığını duyurdu.

Sosyal medya hesabından leblebili ekmeğin tanıtımını yapan Yabacıoğlu, “Kahvaltıda, çayda, okulda, işte, LEBBLEBİLİ Halk Ekmek. Büfelerimizde 0.50.₺ den satışta. Afiyet olsun..” ifadelerine yer verdi.

Hatırlanacağı üzere, Yabacıoğlu bir süre önce yaptığı açıklamada, Çorum Belediyesi Halk Ekmek Fabrikasında 5 çeşit ekmek ürettiklerini, bu sayıyı 7’ye çıkarttıklarını belirterek, “Çorum’a özgü bir lezzet olsun istedik ve leblebi tozlu, kuru üzümlü ekmeği üreterek vatandaşlarımıza tattırdık. Deneme aşamasında çok olumlu geri dönüşler aldık. Yakında tamamen bize özgü bir lezzet olan leblebi tozlu ve kuru üzümlü küçük ekmeklerimizi satışa sunacağız” diye konuşmuştu.

Son Güncelleme: 28.11.2017 17:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165