Ceylan'a BMC bilgisi

BMC Power Motor Güç Grubu’nun Çorum’a yaptığı ziyaretlerle ilgili Milletvekili Ceylan'a bilgi verildi

17 Ocak 2018 Çarşamba 17:00
Ceylan'a BMC bilgisi

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, BMC Power Motor Güç Grubu’nun Çorum’a yaptığı ziyaretlerle ilgili AK Parti Çorum Milletvekili Tarım ve Köy İşleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan’a bilgi verdi.

Milletvekili Ceylan ile yapılan bilgi alışverişinde, TSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Özbayram da hazır bulundu.

Bilindiği üzere PWC Grup Genel Müdürü Osman Dur ve beraberindeki heyet, önceki gün Çorum’a gelerek Valilik, Hitit Üniversitesi Rektörlüğü ve Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Üniversitede akedemisyenler, TSO’da işadamları ile bir araya gelen BMC Grubu, Çorum’da savunma sanayisine yönelik üretim konusunda neler yapılabileceğine dair değerlendirmelerde bulundu.

TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal ile Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Özbayram da, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ı ziyaret ederek, BMC'nin temasları ile ilgili bilgi verdi.

Son Güncelleme: 18.01.2018 14:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2018-01-18 08:08:13

Birisi Ceylan'ı uyarsın, bu foto Ak partiye zarar veriyor. Yazık sana vekilim hiç mi senin danışmanın yok.