‘Çorum ekonomisine katkı sağlamak istiyoruz’

Vakıfbank Çorum Şube Müdürü Erol İmamoğlu, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’na tanışma ziyaretinde bulundu.

30 Eylül 2014 Salı 15:50
 ‘Çorum ekonomisine katkı sağlamak istiyoruz’


Vakıfbank Çorum Şube Müdürü Erol İmamoğlu, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’na tanışma ziyaretinde bulundu. Yaklaşık iki ay önce Vakıfbank Çorum Şube Müdürlüğü görevine atanan Erol İmamoğlu, Ticari Portföy Müdürü Murat Baykal ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, banka olarak Çorum ekonomisine katkı sağlamayı hedeflediklerini söyledi.


Vakıfbank’ın; iş dünyasını önemsediğini ifade eden Erol İmamoğlu, “Sanayicilerimize, KOBİ'lerimize özel hizmetlerimizle her zaman yanlarında olduğumuzun bilinmesini isteriz. Bu hizmetlerimizi yeni dönemde de artırarak sürdüreceğiz" dedi.  


Çorum TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal da, Vakıfbank Çorum Şube Müdürlüğü görevine başlayan Erol İmamoğlu'nun, Çorum'da bankacılık sektörüne yeni bir ivme kazandıracağından emin olduğunu söyledi.


Vakıfbank'ın hizmet kalitesini daha da artırmasını, ayrıca iş dünyasına daha fazla yönelmesini beklediklerini belirten Başaranhıncal, Erol İmamoğlu'na yeni görevinde başarılar diledi. 




Son Güncelleme: 30.09.2014 15:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.