Çorum için yeni mali destek

Amasya, Çorum, Samsun ve Tokat'ın faydalanacağı yeni mali destek programı açıklanacak

19 Aralık 2017 Salı 16:46
Çorum için yeni mali destek

Amasya, Çorum, Samsun ve Tokat illerinden oluşan Ortakaradeniz Kalkınma Ajansının Aralık ayı toplantısı Tokat'ta gerçekleştirildi. Misafir illerin Valileri ve yöneticileri Tokat Belediyesi tarafından gerçekleştiriliyor olan 30 Milyon lira değerindeki Meydan Projesini inceledi.

Samsun Valisi Osman Kaymak'ın Yönetim Kurulu Başkanlığında yapılan Ortakaradeniz Kankınma Ajansı (OKA) Aralık Ayı Toplantısı'na, Amasya Valisi Dr Osman Varol, Çorum Valisi Necmettin Kılıç, Tokat Valisi Dr Ömer Toraman, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Tokat Belediye Başkanı Av Eyüp Eroğlu, Amasya İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Çittir, Çorum İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, Tokat İl Genel Meclisi Başkanı Ecz. Adem Dizer, Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve Tokat TSO Başkanı Ahmet Arat katıldı. OKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Samsun Valisi Osman Kaymak, 27 Aralık sabahı Samsun'da, öğleden sonra Amasya'da, 28 Aralık'ta ise Çorum ve Tokat illerinde, tüm kamu kurumları, belediyeler, organize sanayi bölgeleri ve ticaret ve sanayi odalarına yönelik olarak yapılacak bilgilendirme toplantılarıyla yeni uygulamaya konacak olan 2 adet mali destek programını başlatacaklarını söyledi. Vali Kaymak: "Bu çerçevede, toplam hibe desteği 18 milyon lira olan turizmin geliştirilmesine yönelik küçük ölçekli altyapı yatırımlarına mali destek programı ve yine aynı şekilde toplam hibe desteği 18 milyon lira olan organize sanayi bölgelerinde ortak üretim altyapısının iyileştirilmesine yönelik mali destek programının bölgemizin gelişmesine önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz" dedi.

İHA

Son Güncelleme: 19.12.2017 17:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.