Çukurambar'da Çorumlu imzası

Dalgıç GY Çukurambar'da Cubes Ankara projesini gerçekleştiriyor

03 Kasım 2017 Cuma 17:48
Çukurambar'da Çorumlu imzası

Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum Milletvekili  Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ve Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı  Çetin Başaranhıncal, geçtiğimiz günlerde inşaat sektörünün tecrübeli aktörleri Lejant Mimarlık ve Nuhoğlu İnşaat iş birliğiyle yapımı devam eden Cubes Ankara’nın satış ofisini ziyaret etti.

Milletvekili Kurt ve Başaranhıncal, Ankara’nın yeni projesi olan ‘Cubes Ankara’yı gezerek projenin tüm detaylarını inceledi.

Çorum’un tanınmış iş adamlarından olan Dalgıç GY Yönetim Kurulu Üyesi Eren Dalgıç’tan proje ile ilgili tüm detayları alan Kara ve Başaranhıncal; fonksiyonel ve şık mimarisi, yüksek inşaat kalitesi ve merkezi lokasyonuyla Cubes Ankara projesinin Ankara’nın kalbi Çukurambar’a önemli bir değer katacağını düşündüklerini söyledi.

Cubes Ankara, 85.000 m2 satılabilir konut ve ofis alanı, 44.000 m2 ticari alan, 76.000 m2 35 - 180 m2 arasında değişen modüler bağımsız birim olmak üzere; yaklaşık 1.000 adet konut, ofis ve özel yapılı üniteden oluşuyor. 2 ayrı blok halinde planlanan projede A Blok konut, home office ve exclusive rezidansları; B Blok ise ofis, otel ve kurumsal kiralanacak ofisleri kapsıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.