Direniş çağrısı yaptı

Memur Sen Temsilcisi Ahmet Saatcı, ekonomik saldırılara karşı hükümetin oluşturduğu direniş hattına bütün güçleriyle katkı verdiklerini ilan etti.

13 Ağustos 2018 Pazartesi 13:34
Direniş çağrısı yaptı

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatcı, Türk ekonomisine karşı yapılan manüplatif saldırılara karşı direniş çağrısında bulundu.

Saatcı, yaptığı açıklamada özetle, “Emperyalizmin yaşadığı krizinin oluşturacağı muhtemel yıkıntılardan kurtulmanın ve son yıllarda bütün olumsuzluklara, bütün saldırılara rağmen adım adım hayata geçirdiğimiz “güçlü ve büyük Türkiye” idealinin tam anlamıyla tecellisinin sağlanmasının tek yolu toplumsal tesanütümüzü koruyarak devlet ve millet birlikteliğini güçlendirmektir. Güçlü ve Büyük Türkiye idealini sendikal anlamda kendisine misyon edinmiş Memur-Sen ailesi olarak, küresel baronların ve onların ekonomik tetikçileri olarak gördüğümüz bazı uluslararası kuruluşların manüplatif saldırılarına karşı hükümetimizin oluşturduğu direniş hattına şimdiye kadar olduğu gibi bütün gücümüzle katkı verdiğimizi ilan ediyoruz.” dedi.

Son Güncelleme: 13.08.2018 13:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenann 2018-08-14 00:50:03

Bütün gücümle katkı verdim... Ne kadar dolar bozdurun hiç... Ama bütün gücümle katkı verdim...

banner165