ECE ISVEA ile Hindistan’a girdi

İtalyan İSVEA, Hindistan vitrifiye seramik sektörünün en büyüklerinden CERA ile...

15 Ağustos 2015 Cumartesi 13:31
 ECE ISVEA ile Hindistan’a girdi


İtalyan İSVEA, Hindistan vitrifiye seramik sektörünün en büyüklerinden CERA ile stratejik işbirliği anlaşması imzaladı.


53 yıllık köklü geçmişi ile vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin İtalyan lider markası ISVEA, Türkiye’nin üretim gücünü arkasına alarak global pazarda hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. İtalyan ISVEA, Hindistan vitrifiye seramik sektörünün en büyüklerinden CERA ile gerçekleştirdiği stratejik işbirlikteliğiyle tüm tasarımlarını Hindistan’da satışa sunuyor.


Yapı sektörünün ihracat gücüne ivme kazandıracak bu önemli işbirlikteliği, ISVEA İcra Kurulu Üyesi Ömer Türker, CERA Genel Müdürü Atul Sanghvi ve ISVEA CDO'su (Chief Design Officer) Ettore Giordano’nun ev sahipliğinde yapılan imza töreni ile gerçekleşti.


İki büyük markanın gerçekleştirdiği işbirliği çerçevesinde; ISVEA, İtalyan tasarım kültürü ve anlayışıyla hayata geçirdiği tüm tasarımlarını CERA’nın güçlü dağıtım ve pazarlama ağıyla birlikte Hintli tüketicilerle buluşturacak.


‘HİNDİSTAN PAZARINDA İDDİALIYIZ’


Sahip olduğu üretim gücüyle birlikte sektörde damga vuran tasarımlara imza atan İtalyan ISVEA, Hindistan’ın en büyük vitrifiye seramik üreticisi CERA ile gerçekleştirmiş olduğu bu stratejik işbirlikteliğiyle global pazardaki büyümesine hız kesmeden devam ediyor. ISVEA İcra Kurulu Üyesi Ömer Türker, Hindistan pazarında üst segment açığını kapatabilecek bir İtalyan markası olduklarını ve geniş ürün portföyüyle birlikte uluslararası platformlarda ilk tercih edilen markalar arasında yer aldıklarını vurguladı. Türker, “CERA ile gerçekleştirmiş olduğumuz bu işbirlikteliğiyle küresel anlamda ne kadar güçlü bir marka olduğumuzu kanıtladık. Hindistan’ın en büyük seramik üreticisi CERA ile böyle bir işbirlikteliğine imza atmak da ayrıca gurur verici. Ödüllü İtalyan  tasarımcılar ve yenilikçi ürünlerle geniş kitlelere ulaşabilme yeteneğimiz ve üretim gücümüz bizi uluslararası platformlarda ilk tercih edilen markalar arasına taşıyor. CERA ile 20 yıla kadar uzayabilecek bir sözleşmemiz var. Bu sebeple Hindistan pazarında iddialıyız ve gelişmekte olan bu pazarda yüksek bir pazar payı hedefliyoruz” dedi.


‘BU İŞBİRLİKTELİĞİYLE SEKTÖRDEKİ GÜCÜMÜZÜ ARTIRIYORUZ’


İmza töreninde konuşan CERA Genel Müdürü Atul Sanghvi, “Hindistan’ın en büyük banyo çözümleri firmalarından biriyiz. ISVEA ile gerçekleştirdiğimiz işbirlikteliği ise sektördeki iddiamızı ortaya koyuyor. ISVEA’nın sahip olduğu üretim gücü ve tasarım anlayışıyla birlikte sektöre yön verecek çalışmalara imza atacağımıza olan inancım sonsuz. Türkiye pazarı için, ticari ilişkilerimizi mümkün olan en güçlü noktaya taşıdığımıza inanıyoruz. Birlikte yeni projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.


HİNDİSTAN’A İTALYAN İSVEA DAMGASINI VURACAK


İtalyan tasarım anlayışına getirdikleri inovatif yaklaşım ile her zevke hitap eden, her banyoya uyarlanabilen, farklı alanlar için farklı çözümler sunabilen ISVEA, ödüllü tüm tasarımlarını CERA ile gerçekleştirdiği işbirlikteliğiyle Hintli tüketicilerin beğenisine sunuyor. Anlaşma kapsamında İtalyan ISVEA’nın birbirinden şık ve özgün tasarımları, CERA’nın sahip olduğu güçlü satış, pazarlama ve dağıtım kanallarıyla müşterilerle buluşacak ve 100’ ün üzerinde üst segment showroomlarda sergilenecek.”




Son Güncelleme: 15.08.2015 13:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165