Elektrik'te e-fatura dönemi

YEPAŞ'tan yeni bir uygulama

14 Eylül 2017 Perşembe 14:15
Elektrik'te e-fatura dönemi

Yeşilırmak Elektrik Perakende Satış A. Ş., E-Arşiv sistemine geçti.


Kurumdan yapılan açıklamada, Yeşilırmak Elektrik Perakende Satış A. Ş. E-Arşiv sistemine kayıtlı olmayan vergi mükellefi müşterileri ile vergi mükellefi olmayan müşterileri için bir yenilik yaptığı bildirildi. Buna göre Elektronik ortamda oluşturulan faturanın yine müşterinin talebi doğrultusunda elektronik yollarla veya faturanın çıktısının alınarak iletilmesini sağlayan bir E-dönüşüm platformu olarak adlandırılan sistemi hayata geçirdi.

YEPAŞ, Türkiye genelinde sanayi kuruluşlarından, mesken tüketimi yapan bireysel müşterilerine kadar geniş bir müşteri yelpazesine elektrik tedarik hizmeti veriyor. Son kaynak elektrik tedarikçisi görevine sahip olan YEPAŞ diğer taraftan serbest tüketici müşterilerine elektrik tedariki kapsamında her türlü pazarlama, satış, müşteri hizmetleri (abonelik-faturalama-tahsilat) faaliyetlerini de gerçekleştiriyor.

E- ARŞİV DÖNEMİ


YEPAŞ Müşteri ve Saha Operasyonları Koordinatörü Fahrettin Tunç, ‘’Müşteri memnuniyetini en üst seviyelere çıkarmak için çalışıyoruz ve bu doğrultuda birçok yeniliği sistemimize dahil ediyoruz. Yenilikçi uygulamalar ile hizmet verdiğimiz müşterilerimizin hayatına bir yenisini daha ekleyerek E-Arşiv uygulamasına geçtik. Müşterilerimizin E-Arşiv sistemine geçmeleri için YEPAŞ Müşteri Hizmetleri Merkezlerine gelmeleri veya web sitesi üzerinden bilgilerini güncellemeleri gerekmektedir. Bunun sonrasında E-mail adreslerine E-Fatura gönderimi sağlanacaktır.’’ dedi.


Tunç, YEPAŞ’ın bu sistemi 1 Eylül 2017 tarihinden itibaren  uygulamaya aldığını, müşterilerinin talebi doğrultusunda faturalarını kağıt israfı olmadan e-mail adreslerine göndererek çevreye da aynı zamanda duyarlı olmaya davet etti.







Son Güncelleme: 14.09.2017 14:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165