Erdem Çenesiz de katıldı

İşadamı Erdem Çenesiz, İngiltere’de Türkiye Ticaret Merkezi’nin açılışına katıldı.

13 Eylül 2018 Perşembe 20:53
Erdem Çenesiz de katıldı

İşadamı Erdem Çenesiz, İngiltere’de Türkiye Ticaret Merkezi’nin açılışına katıldı.
Ticaret Bakanı Pekcan’ın İngiltere temasları sürüyor. İngiltere hükümeti ile yapılan temasların ardından Bakan Pekcan, öğleden sonra da İngiltere programına devam etti. Pekcan, programı kapsamında Turkish Trade Centre’ın (Türkiye Ticaret Merkezi) açılış törenine katıldı. Bakan Pekcan, önce açılış için hazırlanan kurdeleyi kesti ardından İngiltere’de yaşayan Türk işadamları ile sohbet etti. Ticaret Bakanı, açılış sonrası ticaret merkezini gezerek bundan sonra yapılacak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İngiltere-Türkiye arasındaki ticari ilişkilerin daha da güçlenmesi için bundan böyle çalışma yürütecek olan Türkiye Ticaret Merkezi, İngiltere’nin başkenti Londra’da hizmet vermeye devam edecek. Öte yandan Londra’da düzenlenen merkezin açılışına Ticaret Bakanı Pekşen ile birlikte işadamı Erden Çenesiz de katıldı.

İHA

Son Güncelleme: 13.09.2018 22:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165