Esnaf Telekom’dan şikayetçi

Akşemseddin Caddesi’nde faaliyet gösteren bir grup esnaf, Türk Telekom’dan şikayetçi oldu.

15 Kasım 2018 Perşembe 12:20
Esnaf Telekom’dan şikayetçi

Akşemseddin Caddesi’nde faaliyet gösteren bir grup esnaf, Türk Telekom’dan şikayetçi oldu.

Yaklaşık 2 aydır hizmet almadan internet ve telefon ücretlerini ödediklerini ifade eden esnaflardan Bölükbaş Kömür Sahibi Halit Bölükbaş, post cihazını kullanamadıkları gibi, internet ve telefon hizmetinden de mağdur olduklarını söyledi. Tüm aramalarına rağmen Türk Telekom yetkililerinden olumlu bir yanıt alamadıklarını belirten Bölükbaş, seslerini basın yoluyla duyurmaktan başka çare bulamadıklarını dile getirdi.

2 ay önce işyerlerinin bulunduğu alanda telefon direğinin hasar gördüğünü ve telefon hatlarının kesildiğini vurgulayan Halit Bölükbaş, “Dükkanlarımızın hepsi ruhsatlı ve düzenli olarak vergisini ödeyen esnaflarız. Aramalarımıza ve ikazlarımıza karşın hala tadilat yapmayan Türk Telekom’u buradan kınıyoruz. Hizmet almadığımız halde Telekom’a ait faturalarımızı yine düzenli bir şekilde ödüyoruz. Buradan yetkililere çağrıda bulunuyoruz. Biran önce mağduriyetimizi gidersinler” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 15.11.2018 12:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.