Esnafa 50 bin lira kredi fırsatı

TEB esnafa 50 bin liraya kadar kredi imkânı sunuyor

14 Kasım 2017 Salı 13:29
Esnafa 50 bin lira kredi fırsatı

Türk Ekonomi Bankası (TEB) Çorum Şubesi Bireysel Müşteri İlişkileri Yöneticisi Akın Parmaksız, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB)'u ziyaret etti.

ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ve Genel Sekreteri Yakup Arslan'ı ziyaret eden Türk Ekonomi Bankası (TEB) Çorum Şubesi Bireysel Müşteri İlişkileri Yöneticisi Akın Parmaksız, Basit usulde vergilendirilmekte olan esnafa yönelik  50 Bin TL ye kadar kefilsiz, teminatsız kredi kampanyası düzenlemiş olduklarını beyan etti.

Pamaksız; ''Türk Ekonomi Bankası (TEB) olarak her zaman esnafımızın yanında olduk. Bundan sonrada esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Şu anda bankamız basit usulde vergilendirilmekte olan esnaf kardeşlerimize yönelik 50 Bin TL'ye kadar kefilsiz teminatsız kredi kampanyası başlatmıştır. Basit usulde vergilendirilen esnaf kardeşlerimizi bu krediden yararlanmaya davet ediyoruz. Kredi talebinde bulunacak esnaflarımızın Türk Ekonomi Bankası (TEB) Çorum şubesine başvurmaları gereklidir'' dedi.

ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, Türk Ekonomi Bankası Çorum Şubesi adına ziyarete gelen Bireysel Müşteri İlişkileri Yöneticisi Akın Parmaksız'a teşekkür etti. Kılıç; ''Esnafımıza yönelik böyle bir çalışmayı faaliyete geçirdikleri için Türkiye Ekonomi Bankası'na teşekkür ediyoruz. Esnafımız her zaman bu vatanın bel kemiği olmuştur. Zor şartlarda vatandaşa hizmet etmiştir ve etmeye de devam edecektir. 50 Bin TL kefilsiz ve teminatsız kredi imkanı basit usulde vergilendirilmiş olan esnafımıza da olumlu yansıyacaktır'' dedi.

Son Güncelleme: 14.11.2017 13:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165