Esnafa önemli mesaj

ÇESOB Başkanı Recep Gür, son günlerde döviz kurlarında yaşanan dalgalanmalara dikkat çekerek, esnafa önemli mesaj verdi.

12 Ağustos 2018 Pazar 00:14
Esnafa önemli mesaj

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Recep Gür, son günlerde Dolar ve Euro kurundaki artışlar nedeniyle esnaf ve sanatkarların endişeye kapılmamaları gerektiğini söyledi.

Başkan Gür, Dolar konusunda hükümete destek vererek, ‘Dolarını bozdur, oyunu boz’ mesajı verirken, piyasalarda spekülatif bir hareketlenme olduğunu, Dolar ve Euro'nun spekülatörler tarafından yükseltildiğinin altını çizdi.

Çorumlu esnaf ve sanatkarlar ile vatandaşların sabırlı olması gereken bir süreçten geçtiğimizi vurgulayan ÇESOB Başkanı Gür, “İnşallah bu hafta başından itibaren piyasalar normale dönecektir. Spekülatörlerin de oyunları bozulacaktır. Paniğe kapılmaya gerek yok. Ülkemiz üzerine oynanan oyunları milletçe bozmamız gerekiyor. Bütün kesimler bu spekülatif gerilmenin boşa çıkarılması için gayret göstermeli ve sabırlı olmalıdır” dedi.

Türkiye’nin büyümesini istemeyen dış güçlerin oyununa gelmememiz gerektiğinin altını çizen Recep Gür, Türkiye Cumhuriyeti’nin büyük bir devlet olduğunu ve bu tür ekonomik saldırılarla da asla yıkılmayacağını sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 13.08.2018 15:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenann 2018-08-12 14:28:25

Kardeşim Şu mesaj verenler Allah cc aşkına siz elinizdeki dolar ve altınları türk lirasına bir çevirin makbuzlarını ibraz edin bir görelim, önüne gelen mesaj veriyor. Ben orta gelirliyim eşimin tek bileziğini önceki gün türk lirasına çevirdim.