Genel Müdür’den açık çek

16 Ocak 2018 Salı 15:04
Genel Müdür’den açık çek

AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, BMC'nin bilhassa motor üretiminden sorumlu güç grubunun Çorum ziyaretinin makine sanayisi açısından büyük önem taşıdığını söyledi.

BMC Genel Müdürü Osman Dur ile geçmişe dayanan bir dostluklarının bulunduğunu belirten Karadağ, üniversitede yapılan toplantıda Genel Müdürün açık çek verdiğini ifade etti.

Akademisyenler ve sanayicilere başta motor üretimi olmak üzere dişli ve diğer malzemelerin tedariki konusunda Ar-Ge desteği sağlanacağını, eğitim ve finans katkısı verileceğini kaydeden Karadağ, "Motor ve yan sanayisinin üretimine ilişkin ne varsa üretilmesi hedefi ortaya konacak.” dedi.

SABAH ÜNİVERSİTE ÖĞLEDEN SONRA TSO

Bilindiği üzere, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ’ın girişimleri sonucu, BMC Genel Müdürü Osman Dur başkanlığında BMC Birim Amirleri Osman Gürsen Arslan ve Şenol Gül’den oluşan BMC heyeti, Motor Güç Grubu Çalıştayı öncesinde Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Çetin Başaranhıncal ile birlikte Vali Necmeddin Kılıç’ı ziyaret etti.

BMC Genel Müdürü Osman Dur ve Motor Güç Grubu heyeti, Çorumlu iş adamları ile birlikte savunma sanayi yatırımlarının değerlendirmesi hususunda Hitit Üniversitesi Rektörlüğü’nde istişare toplantısına katıldı. Daha sonra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’nda makine imalatçısı sanayicilerle toplantıya geçildi.

KARADAĞ DAHA ÖNCE GİRİŞİMDE BULUNMUŞTU

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz ay AK Parti İl Başkanları Toplantısı’na katılmak üzere Ankara’ya giden İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, BMC Genel Müdürü Osman Dur ile görüşmüş, BMC Motor Güç Grubu’nun Çorum’da üniversite ve sanayicilerle buluşturulma kararını aldıklarını açıklamıştı.

Son Güncelleme: 17.01.2018 14:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2018-01-16 17:34:45

Harika inşAllah yerli otomobil atılımınada ÇORUM imzası olur.

Avatar
Hasan 2018-01-17 13:16:19

Eeee açık çek vermiş daha ne olsun vurun kazmayı bu mart ayında