Gökçek'ten altyapı sözü

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Çorumlu işadamlarına söz verdi

25 Eylül 2017 Pazartesi 14:18
Gökçek'ten altyapı sözü

Ankara’daki Çorumlu İşadamları Birliği binasının açılışına katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sanayi sitesi kurmaları halinde Çorumlular’a altyapı sözü verdi.


Keçiören’de Ankara Çorumlu İşadamları Birliği binasının açılış törenine katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Ankara’da Çorum’dan daha çok Çorumlu’nun yaşadığını hatırlatarak, “Ha Çorum, ha Ankara, birbirimizden farkımız yok.” dedi.

Konuşmasında Çorumlular’ın Ankara’nın ekonomisine büyük katkıda bulunduğuna dikkat çeken Gökçek, “Ben Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olarak diyorum ki; birlikten kuvvet doğar. Ekonominizi bir araya getirin, paranızı toplayın değerlendirmeye çalışın. Çorumlular Sanayi Sitesi'ni kurun. Sanayi sitesini kurduktan sonra da Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak altyapınızı ben yapayım. Herhangi bir para talebim yok. Gayret sizden, yardım da Allah’ın izniyle bizden"  diyerek Çorumlu işadamlarına altyapı sözü verdi.

 

Son Güncelleme: 25.09.2017 15:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165