Gülşen ürünlerini Araplar’a tanıttı

Türk-Arap Gıda ve Gıda Teknolojileri İkili Görüşme Organizasyonu Gıda Zirvesi, 13-16 Kasım tarihleri arasında Çeşme...

18 Kasım 2013 Pazartesi 18:01
 Gülşen ürünlerini Araplar’a tanıttı


Türk-Arap Gıda ve Gıda Teknolojileri İkili Görüşme Organizasyonu Gıda Zirvesi, 13-16 Kasım tarihleri arasında Çeşme Sheraton Otel’de yapıldı. Organizasyona Çorum’dan Gülşen Kuruyemiş de katıldı.

Gıda güvenliği konusunda Arap ülkelerinde büyük açığın olduğunu kaydeden Tunus Ekonomi, Ticaret ve Sanayi Bakanı Abdulvahap Moatar, “Türkiye bu konuda çok ileride. Yardımlaşmaktan başka çaremiz yok.” dedi.

Türk-Arap Ülkeleri İş Adamları Derneği tarafından Çeşme Sheraton Otel’de düzenlenen 1. Türk-Arap Gıda ve Gıda Teknolojileri İkili Görüşme Organizasyonu Gıda Zirvesi'ne Gülşen Kuruyemiş’in yanı sıra Tunus Ekonomi, Ticaret ve Sanayi Bakanı, Abdulvahap Moatar, İzmir Valisi Mustafa Toprak, Türk-Arap Ülkeleri İş Adamları Derneği Genel Başkanvekili Sedat Kutlu, Türk-Arap Ülkeleri İş Adamları Derneği İzmir Şube Başkanı Sabuhi Attar, AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait, Arap ülkelerinden büyükelçiler, Arap ülkeleri ziraat ve ticaret odası başkanları ile 22 Arap ülkesinden gelen 500 Arap iş adamı ile Türk iş adamları katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Tunus Ekonomi, Ticaret ve Sanayi Bakanı Abdulvahap Moatar, Türkiye'nin gıda güvenliği ve gıda teknolojileri konularında çok ilerlediğini belirterek bu konuda Arap ülkeleri ve Türkiye'nin yardımlaşma içerisinde olması gerektiğini belirtti.

Gülşen Kuruyemiş standını eski Çorum Valisi Mustafa Toprak’la birlikte Tunus Ekonomi, Ticaret ve Sanayi Bakanı Abdulvahap Moatar ve Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’ın yanı sıra birçok işadamı ziyaret etti. Çorum eski Valisi İzmir Valisi Mustafa Toprak, Gülşen Kuruyemiş’i organizasyon içerisinde görmekten büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.



Son Güncelleme: 18.11.2013 18:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.