Halkbank'tan TSO'ya ziyaret

Halkbank yöneticilerinden Çorum TSO'ya ziyaret

02 Ekim 2017 Pazartesi 14:00
Halkbank'tan TSO'ya ziyaret

Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Levend Torusdağ ve Halkbank Samsun Bölge
  Koordinatörü Dursun Ali Kılıçlı, Halkbank Çorum Merkez Şube Müdürü İsmail Karabay ile birlikte  Çorum Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.  ZiyaretteÇorum TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yakup Karaca da hazır bulundu.

Çorum'un ekonomik ve ticari alanda değerlendirilmesi yapılarak bilgi alışverişinde bulunulan ziyarette  Halkbankası’nın yeni yapılanması ve bilgilendirme ziyaretlerinin süreceğini dile getiren Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Levend Torusdağ, KOBİ ve esnafların yanında olduklarını ve Halkbank’ın daha iyi hizmet verebilmek için çalışmalarının devam edeceğini dile getirdi.


Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal da, Halkbank yetkililerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek işletmelerin  finansmana daha az maliyetli ve kolay erişimi hususunda Halkbankası’nı yanlarında görmek istediklerini dile getirdi. 






                                                                                             

Son Güncelleme: 02.10.2017 14:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.