Hayvan Pazarı açılıyor

Yapımı tamamlanan Hayvan Pazarı bayramdan önce hizmete açılıyor

07 Haziran 2018 Perşembe 16:22
Hayvan Pazarı açılıyor

Çorum Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan modern hayvan pazarı 18 Haziran Pazartesi gününden itibaren hizmete giriyor.

Kasaplar ve Celepler Esnaf Odası Başkanı Recep Gür konuya ilişkin açıklamasında, eski hayvan pazarının yetersiz kalması nedeniyle Çorum Belediyesi tarafından Çorum’a kazandırılan yeni hayvan pazarının 18 Haziran’dan itibaren sabah 08.00’den akşam 17.00’ye kadar hizmet vermeye başlayacağını bildirdi.

Yeni hayvan pazarı içerisinde sosyal tesisler, mezbaha ve hayvan satıcıları için modern satış alanlarının olmasının canlı hayvan ticareti yapanlara büyük kolaylıklar sağlayacağını bildiren Recep Gür, “Yeni hayvan pazarı kapasitesi yüksek bir pazar olacağından Çorum’un yanı sıra bölgedeki hayvan ticaretini de olumlu etkileyecek” dedi.

Oda Başkanı Recep Gür, Çorum Belediyesi’nin Kamyoncular Garajı, Oto Galericiler Sitesi, Terminal Binası, Traktörcüler Sitesi ve son olarak sanayi dükkanlarının ardından Çorum’da hayvancılık işleriyle uğraşan esnaflar için de yeni bir modern hayvan pazarı yapmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Gür, yeni hayvan pazarının Çorum esnafına yakışır bir şekilde yapılması nedeniyle projenin mimarı önceki dönem Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile projeyi başarıyla tamamlayan mevcut Belediye Başkanımız Zeki Gül’e minnettar olduklarını kaydetti.

İskilip yolu Köprüalan Köyü mevkiinde bulunan 115 dönüm alan üzerine kurulan hayvan pazarı ile birlikte Çorum’un Türkiye’deki en modern hayvan pazarlarından birisine kavuştuğunu vurgulayan Recep Gür, bu proje ile birlikte Çorum’un bölgesinde hayvancılık alanında da söz sahibi olacağını sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.