Hisarcıklıoğlu’ndan söz aldılar

Sungurlu Ticaret Borsası heyetinin TOBB ziyaretinde okul sözü alındı, laboratuvar ve satış salonu için yardım talep edildi

24 Nisan 2018 Salı 13:57
Hisarcıklıoğlu’ndan söz aldılar

Sungurlu Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Kürbüz ve beraberindeki heyet, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti.

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kürbüz, beraberinde Meclis Başkanı Metin Şahin, yönetim ve meclis kurulu üyeleri ile Genel Sekreter Levent Akkaş TOBB’u ziyaret ederek Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir süre görüştüler.

ziyarette ilçeye okul yapımı ve Nefes Kredisi için yeni kaynak sözü alındığı, Borsanın laboratuvar ve satış salonu için yardım talep edildiği belirtildi. Ayrıca, Ticaret Borsası Başkanı Kürbüz’ün Sungurlu Organize Sanayi Bölgesine (OSB) yatırım yapılması için TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan destek talep ettiği ifade edildi.

Taleplerin karşılanacağı sözü veren TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kürbüz, Meclis Başkanı Metin Şahin ile yönetim ve meclis kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar dilediği bildirildi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Sungurlu Ticaret Borsası heyetinin ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirirken, Borsa Başkanı Kürbüz’de gösterdiği misafirperverliğinden dolayı TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür etti.

Sungurlu Ticaret Borsası heyetinin TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyareti esnasında Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin bir süre katılım sağladığı

belirtildi.

SUNGURLU

Son Güncelleme: 24.04.2018 14:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.