İki katlı pazar yeri müjdesi

Pazarcılar için iki katlı modern pazar yeri yapılacak

10 Ekim 2017 Salı 23:21
İki katlı pazar yeri müjdesi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum’da faaliyet gösteren pazarcı esnafını yakından ilgilendirecek bir paylaşımda bulundu.

Sebzeci ve Pazarcılar Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz ve oda üyesi esnafla pazarcılara yönelik çalışmalar değerlendirildi.

Belediye Başkanı Külcü, “Bütün esnafın rahatlıkla yerleşebileceği modern, tamamı kapalı, iki katlı bir pazar yeri inşa edeceğimizin müjdesini de pazarcı esnafımızla paylaştık. Hayırlı olsun.” dedi.

Edinilen bilgiye göre, Başkan Külcü'nün şu an sözünü verdiği iki katlı modern pazar yerini Çarşamba Pazarı olarak belirlenen Akşemseddin Caddesi Murat Petrol arkasındaki alana yapacağı öğrenildi.

Pazarcılar ve vatandaşların talepleri doğrultusunda sadece Çarşamba Pazarı için değil diğer diğer açık pazar alanlarında da benzer modernizasyonun yapılmasıbeklentisi var.






Son Güncelleme: 11.10.2017 14:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
valdo 2017-10-11 08:56:35

oy kaygısı nelere kadirmiş, şimdiye kadar neden açıklamadın başkan. sayın cumhurbaşkanımızda inşaallah üç vakte kadar sana da mesaj gönderir..