İran-Çorum işbirliği

İran ile Çorum arasında işbirliği protokolü imzalandı

14 Kasım 2017 Salı 13:25
İran-Çorum işbirliği

AK Parti Çorum Milletvekili Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt organizasyonu ile İran-Türkiye arasındaki ticari ilişkileri geliştirme adına bir toplantı düzenlendi.

Sanayi ve imalat tesislerinin bulunduğu, İran-Karaj’da bir devlet dairesi olan  Alborz Ticaret ve Sanayi Odası temsilcileri ile Oda Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Yönetim Kurulu Üyeleri Halil Erkan ve Mustafa Özbayram’ın katılımları ile gerçekleşen toplantının akabinde, başta ithalat ve ihracat olmak üzere iki ülkede ortak yatırım yapmaya yürüyen sürecin başlangıcı olarak iyi niyet protokolü imzalandı. Bundan sonraki süreçte heyetler oluşturularak, iki ülkedeki iş fırsatlarının incelenerek, ziyaret edilmesi sağlanacak ve ilgili meslek grupları bilgilendirilecek. Böyle bir organizasyonu sağlayan Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’a teşekkür edildi.

Son Güncelleme: 14.11.2017 13:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.