İşte hükümetin memura verdiği zam teklifi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik memur maaşlarına yönelik yapılan...

15 Ağustos 2015 Cumartesi 23:22
 İşte hükümetin memura verdiği zam teklifi


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik memur maaşlarına yönelik yapılan toplantı sonrası hükümetin zam teklifini açıkladı.


Kamu görevlilerinin 2016-2017 yıllarındaki mali ve sosyal haklarının belirleneceği toplu sözleşme görüşmelerinde, Kamu İşveren Heyeti, 2016 yılı için 4+4, 2017 yılı için 3+3 zam önerisinde bulundu.


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının Reşat Moralı Toplantı Salonundaki görüşmede, Kamu İşveren Heyeti'ne Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Kamu Görevlileri Sendikaları Heyetine Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın başkanlık yaptı.

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ve KESK Genel Başkanı Lami Özgen, yetkili sendikaların temsilcileri ve ilgili bürokratların da katıldığı toplantıda, Kamu İşveren Heyeti, kamu görevlilerine 2016 yılı için 4+4, 2017 yılı için 3+3 zam önerisinde bulundu.


Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, Kamu İşveren Heyetinin zam önerisine tepki göstererek, Memur-Sen heyetiyle birlikte toplantı salonundan ayrıldı.






Kaynak : Haber7

Son Güncelleme: 15.08.2015 23:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165