Kapı kapı iş aramaya son

İŞ BUL ÇORUM, işverenin imdadına yetişti

04 Ağustos 2017 Cuma 20:51
Kapı kapı iş aramaya son

Çorum İl Sağlık Müdürlüğü inşaatının mekanik işlemlerini gerçekleştiren Ankara merkezli Dizayn Klima mühendis açığını İş Bul Çorum sayesinde sağladı.


Yapılan açıklamaya göre, MÜSİAD Çorum Şubesi tarafından faaliyete geçirilen ‘’İŞ BUL ÇORUM’’ işverenin imdadına yetişti. Dizayn Klima sahibi Vahit Ece, İş Bul Çorum sayesinde çok büyük bir sıkıntıdan kurtulduğunu ifade ederek MÜSİAD’a Çorum’a teşekkür etti.


Ankara merkezli faaliyet gösterdiklerini belirten Vahit Ece, Çorum’da İl Sağlık Müdürlüğünün mekanik işlerini aldıklarını ve son anda bir mühendisinin işten ayrıldığını belirterek, büyük bir sıkıntıya girdiklerini belirtti. Ece, “İnternet üzerinden İş Bul Çorum isimli siteyi gördük. Hemen burada bir ilan yayınladık. Bir saat içerisinde sıkıntı yaşadığımız alanda mühendis açığımızı bu site sayesinde giderdik. Çorum’a yabancı olduğumuz için bu açığı biran önce nasıl gidereceğimizi düşünürken bu site sayesinde sorunumuzu çözdük. İstihdama katkı sağlayan böylesi verimli bir internet sitesini kurdukları için buradan Müsiad Çorum ailesine canı gönülden teşekkür ediyorum,” dedi.


İŞ ARAYAN MÜHENDİS İŞ BULDU


Makine Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra Çorum’da iş aramaya başlayan Fatih Şahin de, İş Bul Çorum sayesinde kendine uygun bir iş bulmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.


Şahin, “Makine Mühendisi olarak açıkta kalmak zor bir süreçti. Sosyal medya üzerinden İş Bul Çorum isimli bir internet sitesine ulaştım. Burada kendime uygun iş olur düşüncesiyle form doldurarak beklemeye başladım. Tevafuk bu ya kısa bir sürede internet üzerinden doldurduğum formun ardından telefonum çaldı. İl Sağlık Müdürlüğü’nün mekanik işlerini alan Dizayn Klima benimle iletişime geçerek bu alanda mühendis açığının olduğunu belirterek görüşmeye davet edildim. Görüşmemizin ardından ertesi gün işime başladım. Uzun zamandır aradığım işi kısa bir sürede bulmuş oldum. Çorum için çok yararlı olan bu internet sitesini kurdukları için başta Müsiad Çorum Şubesi Başkanı Sayın Mücahid Ahmed Köksal’a ve onun nezdinde Müsiad Çorum ailesine çok teşekkür ederim. İşveren ve iş arayan tüm hemşerilerimizi bu siteyi aktif bir şekilde kullanmalarını tavsiye ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.


İŞ BUL ÇORUM'U AKTİF ŞEKİLDE KULLANALIM

MÜSİAD Çorum Şubesi Başkanı Mücahid Ahmed Köksal istihdama katkı sağlamak amacıyla kurdukları internet sitesinden Çorum’da yaşayan herkesin faydalanması gerektiğini söyledi. Köksal, açıklamasında şöyle dedi; ‘’Hiçbir şekilde gelir beklemeksizin hayata geçirdiğimiz İş Bul Çorum isimli internet sitemizi tamamen Çorum’un yararı için faaliyete geçirdik. İşveren ile iş arayanı bu internet sitemiz aracılığı ile bir araya getiriyoruz. Yapılması gereken tek şey www.isbulcorum.com internet sitemize girerek ücretsiz bir şekilde ilan bırakmak. İşveren ve iş arayan kardeşlerimiz bıraktıkları ilanlar sayesinde bir araya geliyor. Her iki tarafında sorununu çözmek bizleri çok mutlu ediyor. Buradan diyeceğim odur ki tüm Çorumlu hemşerilerimiz tamamen memleketimizin yararı için faaliyete geçirdiğimiz internet sitemizden aktif bir şekilde istifade etmeleridir. İnternet üzerinden www.isbulcorum.com adlı web adresine ulaşılabilir.” dedi.




Son Güncelleme: 04.08.2017 20:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.