Karaca’ya Çorum’dan tedarik fikri

Çorum'da Binevler Kavşağı civarında hizmet vermeye başlayan

04 Eylül 2015 Cuma 16:31
Karaca’ya Çorum’dan tedarik fikri


Çorum'da Binevler Kavşağı civarında hizmet vermeye başlayan ROTA AVM'nin açılış törenine katılmak üzere Çorum'a gelen Karaca Home Yönetim Kurulu Üyesi Sami Karaca, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.


TSO’dan yapılan açıklamaya göre, ROTA AVM sahibi, TSO Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Yılmaz ile Karaca Home yöneticilerinin de katılımıyla gerçekleştirilen ziyarette Çorum'un üretim ve ekonomik yapısı hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.


TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, Karaca Home konseptinde Çorum'da da çeşitli ürünlerin üretildiğini belirterek, Çorum'un Karaca Home'a iyi bir tedarik merkezi olabileceğini söyledi. Başaranhıncal, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, ziyaret anısına Sami Karaca'ya Hitit figürlü vazo hediye etti.


Karaca Home Yönetim Kurulu Üyesi Sami Karaca da, Çorum'a yeni bir mağaza açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Sami Karaca, Çorum'dan ürün tedarik edilmesi fikrini desteklediğini belirterek göstermiş oldukları ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti.


Son Güncelleme: 04.09.2015 16:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.