Katılım bankacılığını tanıdılar

Sosyal Bilimler MYO öğrencileri Ziraat Katılım Bankası'na sektör ziyareti düzenledi

06 Aralık 2017 Çarşamba 23:40
Katılım bankacılığını tanıdılar

Sosyal Bilimler MYO Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Mustafa Ceylan, Finans Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Recep Çakar, Öğretim Görevlisi Fevzi Diker ve bölüm öğrencileri, İslami bankacılığın önde gelen temsilcilerinden Ziraat Katılım Bankası’na sektör ziyareti gerçekleştirdi.

Oldukça sıcak bir ortamda misafirlerini ağırlayan Ziraat Katılım Bankası Müdürü Gökhan Esenyel, sektöre ilişkin orta vadeli hedeflerden bahsederek, katılım bankalarının diğer bankacılık sektöründen daha hızlı büyüme potansiyeline sahip olduğunu ve yeni ürün geliştirme konusunda çalışmalar yaptıklarına ifade etti.

Esenyel, katılım bankalarının çalışma prensipleri ve bankanın operasyonel bölümlerinde yapılan çalışmalar konusunda bilgilendirmeler yaptı.

Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğrencileri teknik gezi sırasında, katılım bankalarında çalışma olanakları, banka mülakatlarında karşılaşabilecekleri sorular ve sistemin işleyişi gibi merak ettikleri sorulara yanıt buldular.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Işık ise reel sektör ile işbirliğini çok önemsediklerini, bu nedenle çok sayıda teknik gezi ve söyleşi programladıklarını belirterek, teknik gezi isteklerini geri çevirmeyen Çorum Ziraat Katılım Bankası Müdürü Gökhan Esenyel’e teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.