Kırsala destek tebliğinde değişiklik

Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KKYDP) Ekonomik Yatırımların...

05 Şubat 2015 Perşembe 10:39
 Kırsala destek tebliğinde değişiklik


Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KKYDP) Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Tebliğde değişiklik yapıldı.


Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, KKYDP Kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Tebliğde.

Tebliğin 20. maddesinin birinci fıkrası “(1) Bu Tebliğde belirtilen usul ve esaslara göre hazırlanan başvuru dosyasının girişi bu Tebliğin yayımı tarihinden itibaren yüz on gün içerisinde elektronik ağ üzerinden yapılır. Son başvuru tarihi 12/2/2015’tir.” şeklinde; 


Tebliğin 34. maddesinin beşinci fıkrası “(5) Kendilerine yapılan bildirimi takiben il müdürlükleri ile 5/6/2015 tarihi mesai bitimine kadar hibe sözleşmesi imzalamayan başvuru sahiplerinin proje başvuruları ve bunlara ilişkin değerlendirme sonuçları iptal edilir.” şeklinde değiştirildi.





Son Güncelleme: 05.02.2015 10:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165