Kriz fırsatçılarına haklı tepki!

Sungurlu'dan bugünkü ekonomik ortamı fırsata çevirmek isteyenlere haklı tepki!

15 Ağustos 2018 Çarşamba 12:31
Kriz fırsatçılarına haklı tepki!

Sungurlu Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Osman Aşutoğluekonomik savaş ortamını değerlendirip ürünlere zam uygulayan toptancı ve stokçuların ülkeye zarar verdiğini bildirdi.

Aşutoğlu, son günlerde  ABD tarafından PKK ve FETÖ ile işbirliği içinde olan bir papaz yüzünden sanılan ama daha çok  Türkiye’nin dünyadaki etkinliğine ve büyümesine karşı bir saldırı yapıldığını belirterek, bu ortamı değerlendirip ürünleri stoklayan fırsatçılara tepki gösterdi. Aşutoğlu,  “Bu günler birlik ve beraberlik içinde atlatılacaktır. Tam da  birlik ve beraberlik içinde olacağımız şu günlerde başta petrol olmak üzere hiçbir temel girdiye zam yapılmazken sudan, una varıncaya kadar birçok alanda satış yapmayan, ürünlerini stoklayan ve zam yapan toptancılar fırsatcılık yaparak ülke ekonomisine zarar vermekteler. Bu ülke hepimizin ve şundan eminim ki bu fırsatçı küçük azınlığa rağmen ekonomik saldırılar karşısında tüm esnaf ve sanatkarlarımız devletinin ve milletinin yanındadır. Türkiyeye yapılan bu ekonomik saldırı devlet millet iş birliği ile aşılacaktır. Ve tekrar etmek istiyorum bu ülke hepimizin. Hep birlikte aynı gemide yol alıyoruz. Bu gemiyi sağ salim limana ulaştırmak için devletimize destek anlamında ülke genelinde 81 milyon insanımıza büyük görev düşmektedir. Günü birlik zamlarla fırsatçılık yapmak kimseye fayda getirmez ve bu elde edilen kazanç ülkemize verilmek istenen zarardan kıymetli değildir helal de değildir.15 Temmuz gibi hain bir darbeyi atlatan milletimiz bugünleri de aşacaktır.Yeterki devletimize güvenelim ve birlik beraberliğimizle destek olalım” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.