Kuruçay'a 699 emekli konutu

Emeklinin beklediği haber Uslu'dan geldi

21 Temmuz 2017 Cuma 18:49
Kuruçay'a 699 emekli konutu


AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, emekliler için Çorum merkeze bağlı Kuruçay Mahallesi’nde planlanan 699 adet konutun ihale ilanına çıktığını açıkladı.


Çorum merkez ve ilçelerde talep edilen toplu konut ihtiyaçlarının TOKİ Başkanlığı’nca karşılandığını belirten Uslu, “Gereken talep ve fiziki şartları sağlayan bütün ilçelerimizde toplu konut ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz. Toplu Konut İdaresi Başkanlığımızın emeklilerimize yönelik başlattığı Toplu Konut projelerinden Çorum’daki hemşehrilerimizi de faydalandırıyoruz.


Bu kapsamda Çorum Merkez Kuruçay mevkiinde tünel kalıp sistemi ile 2+1 ve 3+1 olmak üzere 699 adet konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi yapım işi ihalemiz TOKİ Başkanlığınca 21.08.2017 tarihinde gerçekleştirilecektir. Memleketimize hayırlı olsun” dedi.



Son Güncelleme: 21.07.2017 19:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin 2017-07-22 12:15:54

Konut yapmakla şehir kalkınmaz sadece inşaata yönelik ekonomide olmaz çoruma yatırım getirin yatırım yoksa ekonomi dahada çıkmaza girecek