Liderlik, sosyal medya ve toplum

Sungurlu MYO Genç Girişimciler paneli düzenledi

04 Aralık 2017 Pazartesi 20:37
Liderlik, sosyal medya ve toplum

Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksek Okulu’nda(MYO) düzenlenen ‘Genç Girişimciler’ panelinde liderlik, sosyal medya ve toplum ele alındı.

Hitit Üniversitesi Sungurlu MYO Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Gamze Ebru Çiftçi koordinatörlüğünde gerçekleştirilen ‘Genç Girişimçiler’ konulu panele katılım sağlayan tüm öğrenciler interaktif olarak panele eşlik ettiler.

Panelde iş hayatında başarılı olmanın yolları, iş hayatında toplumsal cinsiyet ayrımcılığı, lider olunur mu, lider doğulur mu, öğrencilerin üniversite eğitiminden beklentileri ve sosyal medyanın doğru kullanımıyla ilgili konular üzerine katılımcılar görüşlerini birbirleriyle paylaştı.

Panelin konuğu olan yakın dönemde 2017 yılının en iyi araştırmacı yerel köşe yazarı seçilen Kırıkkaleli köşe yazarı Hakan Gökkaya, sosyal medyanın doğru kullanımının yanında hayata eleştirel bakabilme, dünyadaki mevcut olayları okuma ve sorgulamanın, geleceğe dair hedef belirlemenin önemini öğrencilere anlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.