Meclisin yatırım çabası takdir gördü

İl Genel Meclisi, bütçe görüşmelerinde önemli bir hizmete imza atarak, cari harcama kalemleri üzerinde yaptığı...

21 Kasım 2014 Cuma 14:58
 Meclisin yatırım çabası takdir gördü


İl Genel Meclisi, bütçe görüşmelerinde önemli bir hizmete imza atarak, cari harcama kalemleri üzerinde yaptığı titiz bir çalışma ile 2 milyon 848 bin 700 TL’lik miktarı yatırıma kalemlerine aktardı. Meclisin yatırımlara verdiği önemi ortaya koyan bu çalışmayla birlikte, 2014 bütçesi son bir revizyondan geçerek, yatırım hizmetleri artırılmış oldu.


İl Genel Meclisi ve Özel İdare’nin tasarrufa yönelik bu adımı takdir görürken, Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilen bu konu, komisyon üyelerinin başarılı çalışmasıyla taçlandırıldı.

Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Mustafa Alagöz, cari kalemlerden yatırım kalemlerine aktarılan miktarları meclis üyelerinin bilgisine sundu. 


İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya başta olmak üzere tüm üyelerin takdirlerini bildirdiği bütçe aktarmaları, oy birliği ile kabul edildi. Halil İbrahim Kaya, teşekkür konuşmasında, sayısız bütçe kaleminin tek tek incelenip, 5-10 bin liralık miktarların dahi gözardı edilmediği çalışmayla birlikte, ciddi bir tasarruf sağlandığını ve Meclis’in vaktinde attığı adımla yatırım kalemlerinin güçlendirildiğini ifade etti.




Son Güncelleme: 21.11.2014 15:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.