Meslek Odaları'nda seçim hazırlığı

Meslek Odaları'nda seçim süreci başladı

13 Eylül 2017 Çarşamba 14:02
Meslek Odaları'nda seçim hazırlığı

MUSTAFA DEMİRER

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bağlı odalarda seçim süreci başladı.

Edinilen bilgiye göre, Çorum’da Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası’nda yönetim ve meslek komitesi seçimleri yapılacak.

TSO TEK LİSTE

TSO’da 1 Ekim’de yapılması kararlaştırılan oda seçimlerinde Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal yeniden aday olacak. TSO’da ikinci bir başkan adayının çıkması beklenmezken, meslek komitesi seçimleri iddialı geçebilir.

BORSA’DA İKİNCİ LİSTE

Ticaret Borsası’nda seçimlerde şimdilik iki listenin yarışması bekleniyor. Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş’ın yanı sıra Naki Özkubat’ın borsa başkanlığına aday olacağı konuşuluyor. Eski borsa başkanı Ömer Güney’in de Naki Özkubat’ın listesinde yer alması bekleniyor.

ZİRAAT ODASI VE ÇESOB SEÇİMLERİ


Ziraat Odası ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri ise, gelecek yıl yapılacak. Mehmet Sayan’ın başkan olduğu Ziraat Odası’nda delege seçimleri önümüzdeki günlerde başlayacak. Yönetim seçimleri 2018 yılı içinde gerçekleştirilecek. Ziraat Odası’nda seçim süreci yaklaştıkça yeni isimlerin başkan adayı olarak çıkabileceği belirtiliyor.


ÇESOB’ta 2018 yılı Ocak ayında 40 ayrı odanın genel kurulları yapılacak. 2018 Mayıs ayında ise Yalçın Kılıç’ın başkanı olduğu ÇESOB seçimleri gerçekleşecek.










Son Güncelleme: 13.09.2017 14:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.