Mesleksiz işsizleri ele aldılar

İl istihdam Kurulu'nda 45 yaş altı mesleksiz işsizlerin envanter çalışmaları değerlendirildi

21 Kasım 2017 Salı 18:01
Mesleksiz işsizleri ele aldılar

İl İstihdam Kurulu Vali Necmeddin Kılıç’ın başkanlığında toplandı

Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı’na Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Şahan, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Yahya Çoban, Denetimli Serbestlik İl Müdürü Nuh Yılmaz, Organize Sanayi Bölge Müdürü Yaşar Şahin ve İl İstihdam Mesleki Eğitim Kurulu üyesi olan daire amirleri katıldı.

Toplantıda il düzeyinde; istihdam ve mesleki eğitim politikalarının oluşturulması, istihdamı koruyucu, geliştirici ve işsizliği önleyici tedbirler ile uygulanacak aktif iş gücü programlarının belirlenmesi konuları görüşüldü.

İstihdam etkinliklerinin ve mesleki eğitim uygulamalarının izlenmesi ve değerlendirilmesine yönelik çalışmalar yapan İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu, Vali Kılıç’ın talimatı doğrultusunda ildeki iş arayanlardan mesleki eğitim kursuna yönlendirilecek 45 yaş altı mesleksiz işsizlerin envanterini ortaya çıkarmaya yönelik çalışmalar değerlendirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.