Öncü firmalarla savunma sanayi toplantısı

Çorum’da makine sanayi sektörünün öne çıkan firma temsilcileri ile toplantı yapıldı

23 Kasım 2017 Perşembe 19:42
Öncü firmalarla savunma sanayi toplantısı

Vali Necmeddin Kılıç, Çorum’da makina sanayi sektörünün öne çıkan firma temsilcileri ile bir araya geldi.

Edinilen bilgiye göre, ünlü işadamı Ethem Sancak’ın geçtiğimiz günlerde TSO Meclis Toplantısı’nda yaptığı çağrı üzerine Çorum’da savunma sanayisine yönelik neler yapılabileceğine dair bir çalışma başlatıldı.

Vali Kılıç başkanlığında bugün bir araya gelen makine sanayi sektöründen yaklaşık 10 firmanın temsilcilerinin görüş ve önerileri alındı.

Ticaret ve Sanayi odası himayesinde işadamı Ethem Sancak’ın sahibi olduğu İzmir’de üretim yapan BMC Fabrikası’na inceleme ziyaretine gidilmesi öngörüldü.

Savunma sanayisinin milli ve geleceği açık bir sektör olduğu vurgulanarak, söz konusu sektörün yerelde yapılanması veya belli başlı firmalara tedarikçi olup olmayacağı hususunda istişarede bulunuldu.

Son Güncelleme: 24.11.2017 10:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.