OSB EML inşaatı 2015’te tamam6

Vali Sabri Başköy, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Çorum OSB'ye yaptırılan 24 derslikli...

05 Nisan 2014 Cumartesi 11:31
 OSB EML inşaatı 2015’te tamam6


Vali Sabri Başköy, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Çorum OSB'ye  yaptırılan 24 derslikli TOBB Endüstri Meslek Lisesi inşaatında incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında  Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, OSB Müdürü Yaşar Şahin, Milli Eğitim Şube Müdürleri  Mahmut Aşıkoğlu ve Müslüm Kılıç ile şantiye şefi Ümit Karatekin de hazır bulundu.

Çorum OSB'de  8000m² alana 24 derslikli olarak inşa edilen TOBB Endüstri Meslek Lisesi'nde  hızla devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Vali Başköy, ilgililerden bilgi aldı.

TOBB Endüstri Meslek Lisesi'nin tamamlanmasıyla Çorum OSB'de faaliyet gösteren sanayicilerimizin kalifiye eleman eksikliğinin de giderilmiş olacağına dikkat çeken Vali Başköy; "TOBB Endüstri Meslek Lisesi'nin iki adet atölyesini ve bahçe düzenlemesini biz yapacağız. Bunun için en kısa zamanda ihaleye çıkacağız. Dolayısıyla lisemiz 2015 yılı içerisinde tamamlanarak 2015-2016 eğitim-öğretim yılına yetişecektir." dedi.

TOBB Endüstri Meslek Lisesi'nde hangi branşta eksiklik varsa o bölümlerin açılacağını vurgulayan Vali Başköy; "Sanayicilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda, onların kalifiye eleman eksikliğini giderecek bölümler açacağız ve sanayicilerimiz ile öğrencilerimizi işyerinde buluşturacağız. Dolayısıyla öğrencilerimiz işin pratiğini de teoriğini de çok iyi kavramış olarak iş başı yapmak imkanı bulacaktır." diye konuştu.

Başköy ayrıca Çorum OSB Toplantı Salonunda,  Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Çorum OSB Müdürü Yaşar Şahin, Milli Eğitim Şube Müdürleri  Mahmut Aşıkoğlu ve Müslüm Kılıç, şantiye şefi Ümit Karatekin ve diğer yetkililerle TOBB Endüstri Meslek Lisesi'nin devam eden inşaatı ile atölye ve bahçe düzenlemesiyle ilgili olarak bir değerlendirme toplantısı yaptı.







Son Güncelleme: 05.04.2014 11:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.