Otel arsası ihaleye çıkıyor

Çorum Belediyesi otel ve sanayi arsalarını ihale ile satışa çıkardı

13 Temmuz 2018 Cuma 15:59
Otel arsası ihaleye çıkıyor

Çorum Belediyesi tarafından Oto Galericiler Sitesi ön kısmında yer alan ve Turizm Alanı olarak işaretli arsa satışa çıkartıldı.

Çorum Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşı tarafında Oto Galericiler Sitesi ön tarafında yer alan ve turizm alanı olarak işaretli bulunan arsa açık artırma usulüyle satılacak. Yapılan açıklamada “Mülkiyeti belediyemize ait 3843 ada, 2 parsel ve 19-J-3-B paftada yer alan 3043 metrekare turizm alanı olarak işaretlenen arsa satışa çıkartılmıştır. 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesine istinaden kapalı teklif artırma usulüne göre 17 Haziran Salı Günü saat 14.30’da Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek ihaleye katılacak olan istekliler ihale şartnamesini Çorum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden temin edebilirler” denildi.

Ayrıca Çorum Belediyesi yeni kurulan sanayi sitesinde bulunan sanayi arsasını da satıyor.

SANAYİ ARSASI SATILACAK

Çorum Sanayi Sitesi’nin Ankara yoluna bakan kısmında yer alan 3514 metrekarelik arsa ihale ile satılacak.  

Açıklamada, “Mülkiyeti belediyemize ait olan 892 ada, 348 parsel ve 19-J-3-D paftada yer alan 3514 metrekarelik arsa satışa çıkartılmıştır. 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45.maddesine istinaden açık teklif artırma usulüne göre satışa çıkartılan arsanın ihalesine katılacak olan istekliler ihale şartnamesini İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden temin edebilirler. İhale 18 Temmuz Çarşamba günü saat 14.30’da Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecektir” ifadelerine yer verildi.

Son Güncelleme: 13.07.2018 16:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.